ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κι όμως θα συναντηθούν Αναστασιάδης και Ακιντζί πριν τις εκλογές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κι όμως θα συναντηθούν Αναστασιάδης και Ακιντζί πριν τις εκλογές

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί είναι μεταξύ των προσκεκλημένων σε δικοινοτική εκδήλωση που θα φιλοξενήσει την Τετάρτη η Πρεσβεία της Σλοβακίας στη Λευκωσία, στο Λήδρα Πάλας, με ομιλητές τα μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ) Paul-Henri Arni, Νέστορα Νέστορος και Gülden Plümer Kücük.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην εκδήλωση, που θα έχει τη μορφή δεξίωσης, και θα διαρκέσει από τις 12.30 μέχρι τις 14.30 προσκλήθηκαν επίσης οι θρησκευτικοί ηγέτες της Κύπρου, αξιωματούχοι της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και της διπλωματικής κοινότητας, εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετέχουν στις δικοινοτικές συναντήσεις, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Οι αντιπρόσωποι της ΔΕΑ αναμένεται να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους, ζητώντας τη συμβολή τους στην προσπάθεια για εξακρίβωση της τύχης όλων των αγνοουμένων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE