Απόσυρση αγωγής κατά Χριστόφια - «Τα περί ανταλλαγής να μείνουν στην άκρη» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόσυρση αγωγής κατά Χριστόφια - «Τα περί ανταλλαγής να μείνουν στην άκρη» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τα περί ανταλλαγής να μείνουν στην άκρη». Πρόκειται για τοποθέτηση που έκανε ο δικηγόρος του Δημήτρη Χριστόφια, μετά το πέρας της δικαστικής διαδικασίας για απόσυρση της αγωγής του Μιλτιάδη Νεοφύτου σε βάρος του πρώην πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

 Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, περί ου ο λόγος, προέβη στην πιο πάνω τοποθέτηση, προφανώς θέλοντας να δώσει τέρμα στις φήμες.

Αυτές ανέφεραν πως το πρώην κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Ομόνοιας και ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, Μιλτιάδης Νεοφύτου, απέσυρε την αγωγή κατά του Χριστόφια, γιατί ικανοποιήθηκε οικονομικά εξωδίκως.

Στο μεταξύ, μετά από ερώτημα του ThemaOnline ο δικηγόρος του Μιλτιάδη Νεοφύτου, Χαρίλαος Βιολάρης, διευκρίνισε ότι η κάθε πλευρά θα πληρώσει τα δικά της δικηγορικά έξοδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.