ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Δράκος’ επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες σε πολυσύχναστο πάρκο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Δράκος’ επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες σε πολυσύχναστο πάρκο

Κυκλοφορεί αργά τα απογεύματα στο Γραμμικό Πάρκο της Λευκωσίας και επιχειρεί να βιάσει γυναίκες, σύμφωνα με καταγγελίες.

Ο δράστης, φέρεται να στήνει καρτέρι στα υποψήφια θύματά του σε σημεία που δεν υπάρχει έντονος φωτισμός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα ‘χέρια’ της υπάρχουν ήδη σχετικές καταγγελίες με τις δράσεις του επίδοξου βιαστή, ωστόσο προς το παρόν τυγχάνουν προσεκτικής αξιολόγησης από τους αρμόδιους, ενώ γίνεται προσπάθεια και για περεταίρω συλλογή πληροφοριών.

Να σημειωθεί ότι, δόθηκε περιγραφή του δράστη σε σκιτσογράφο και στην Αστυνομία. Ο ‘δράκος’ φέρεται να είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του, την ώρα που επιτίθετουν στα θύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.