ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάζεψαν 15 τόνους σκουπίδια από τον υδατοφράκτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάζεψαν 15 τόνους σκουπίδια από τον υδατοφράκτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανέβασαν μανίκια, έπιασαν δουλειά και καθάρισαν τον φράκτη Γερμασόγειας στη Λεμεσό, βγάζοντας περίπου 15 τόνους σκουπίδια.

Πολίτης δημοσίευσε φωτογραφίες στη σελίδα του Facebook, «Ο Γάρος της Ημέρας», όπου απλοί πολίτες, οργανωμένα σύνολα και αρμόδιοι φορείς, καθάρισαν σημαντικό μέρος του υδατοφράκτη Γερμασόγειας, την Κυριακή 21/1.


Σύμφωνα με τη δημοσίευση, βίντεο που ανέβασε η συμπολίτισσα μας στις 25 Δεκεμβρίου 2017, βίντεο που έδειχνε μια κατάσταση με σκουπίδια εντός του υδατοφράκτη, αποτέλεσε το έναυσμα για κινητοποίηση τόσο από τις τοπικές αρχές, οργανωμένα σύνολα αλλά και ευσυνείδητους πολίτες, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να μαζευτούν περίπου 13-15 τόνοι σκουπιδιών.Ελαστικά, μπαταρίες, χαλκός, αμίαντος, έπιπλα, ήταν μεταξύ των σκουπιδιών που μαζεύτηκα.


Ταυτόχρονα η συμπολίτισσα μας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Ερασιτέχνων Ψαράδων και τον Πρόεδρο τους Φοίβο Παπαχριστοφόρου που αμέσως επικοινώνησαν μαζι της και οργάνωσαν την εκστρατεία καθαρισμού, την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου που έθεσε υπό την αιγίδα της την εκστρατεία, τον Κοινοτάρχη Ακρούντας κ Ιωνά Ιωνά, τον Δήμαρχο Γερμασόγειας κ Κυριάκο Ξυδιά , τον Πολιτιστικό Όμιλο Ακρούντας, τον Πρόεδρο Οικολόγων κ Γιώργο Περδίκη, την Ομοσπονδία Κανό, Ομοσπονδία Dragonboat, Κέντρο Νεότητος Ακρούντας, Lets Clean Cyprus και πλήθος κόσμου που παρευρέθηκαν.


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η χρήστης του Facebook:

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE