ΛΑΡΝΑΚΑ: Βροχές πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βροχές πέφτουν από το πρωί της Δευτέρας

Ευεργετικές βροχές, αλλά χωρίς προβλήματα πέφτουν από το πρωί στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία οι καταρρακτώδεις βροχές που πέφτουν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν δημιούργησαν οποιαδήποτε προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Επίσης δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από πλημμυρισμένους δρόμους αφού φαίνεται ότι τα μέτρα που έλαβαν οι Δήμοι Λάρνακας και Αραδίππου και η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας έφεραν αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για πλημμυρισμένους δρόμους στη πόλη της Λάρνακας.

Ευεργετικές βροχές αλλά όχι της ίδιας έντασης με αυτές στη Λάρνακα πέφτουν κατά διαστήματα από το πρωί και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, χωρίς να υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE