Παπαδόπουλος: 'Να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση'

Παπαδόπουλος: 'Να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση'

Να γίνει μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στην τηλεμαχία, ευχήθηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος ευχήθηκε να γίνει μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση κατά την διακαναλική τηλεμαχία (debate).

Προσερχόμενος στο στούντιο του ΡΙΚ για τη διακαναλική των πέντε βασικών υποψηφίων Προέδρων, ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε να έχουν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στην οποία θα μας επιτραπεί, όπως είπε, «να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας για το Κυπριακό αλλά και για τα ζητήματα της εσωτερικής διακυβέρνησης».

Ερωτηθείς αν τον ικανοποιεί ο τρόπος που θα γίνει η συζήτηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι θα προτιμούσε να είχαν περισσότερες ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

«Ας ελπίσουμε τουλάχιστον απόψε ότι θα μας δοθεί αυτή η ευκαιρία», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.