Πλουσιόπαιδα παραλίγο να σκοτώσουν φτωχόπαιδα στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO

Πλουσιόπαιδα παραλίγο να σκοτώσουν φτωχόπαιδα στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO

Συνέβη στην Χιλή και προκαλεί ιδιαίτερα δυσάρεστα συναισθήματα.

Παρέα ευκατάστατων ανδρών φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων τους σε αυτοκινητόδρομο, μόνο και μόνο γιατί ήταν άποροι και είχαν φθηνότερο αυτοκίνητο.

Γελώντας και ειρωνευόμενοι τον οδηγό μικρότερου αυτοκινήτου, αποφάσισαν να εισέλθουν στην ίδια λωρίδα και να τον κτυπήσουν στο πίσω μέρος.

Το αποτέλεσμα ήταν να βγει εκτός πορείας το μικρό όχημα και να κινδυνέψει άμεσα η ζωή των επιβατών του.

Σύμφωνα με το πρόσωπο που δημοσιοποίησε το εν λόγω video ήδη άρχισε έρευνα σε βάρος των ατόμων που προκάλεσαν το ατύχημα.

«Εκατομμυριούχοι προκαλούσαν κάποιους άλλους ανθρώπους επειδή είχαν όχημα και προκάλεσαν τροχαίο γελώντας γι΄ αυτό» γράφει το ίδιο πρόσωπο.

Δείτε το VIDEO:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE