Κατέληξε σε Μουράχλα ο Δώνης

Κατέληξε σε Μουράχλα ο Δώνης

Η απόφαση πάρθηκε. Ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφή, την 4η του για την χειμερινή περίοδο.

Ο εκλεκτός είναι ο Βραζιλιάνος Luiz Philipe MURALHA ο οποίος έρχεται Κύπρο αύριο Τρίτη για τις υπογραφές.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν πως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμα μέσος αφού ο Μπερτόλιο δεν μπορεί να προσφέρει λόγω τραυματισμών ενώ ο Φαρίας δείχνει δεν είναι στις προτιμήσεις του Γιώργου Δώνη.

Η σκέψη για επανεγγραφεί Βάτερμαν εγκαταλείφθηκε μετά το νέο τραυματισμό του Μπερτόλιο με τον ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.