Ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας ο Μιχαήλ (δηλώσεις)

Ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας ο Μιχαήλ (δηλώσεις)

O Χρύσης Μιχαήλ μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΓΣΖ που βρήκε την ομάδα του να χάνει τον αγώνα με το βαρύ 4-0 στην διάσκεψη τύπου των προπονητών ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρύση Μιχαήλ:

«Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Αυτό βαραίνει μόνο εμένα. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα σε τέτοιες συνθήκες. Έχουν μείνει πέντε τελικοί και θα παλέψουμε μέχρι τέλους με στόχο την παραμονή. Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη νίκη. Δεν είναι ώρα για να δικαιολογηθούμε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα αμέσως επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.