Χρίστου: 'Λάθος να δίνεται η κυπριακή υπηκοότητα σε επενδυτές'

Χρίστου: 'Λάθος να δίνεται η κυπριακή υπηκοότητα σε επενδυτές'

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, από την παραχώρηση κυπριακής υπηκοότητας «επωφελούνται κτηματομεσίτες και δικηγορικά γραφεία».

Σε όσα ανάφερε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πανίκου Χατζήπαναγη για την πολιτογράφηση μεγαλοεπενδυτών στην Κύπρο, είπε ότι είναι λάθος να δίνεται η κυπριακή υπηκοότητα γιατί αυτές οι επενδύσεις «δεν φέρνουν θέσεις εργασίας και σε κάποια φάση αυτή η βιομηχανία θα κορεστεί».

"Θα μπορούσαν να προσελκύσουν επενδύσεις με άλλους τρόπους παρά με την παραχώρηση κυπριακής υπηκοότητας" όπως τόνισε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υποψηφίου Προέδρου πατώντας εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής Νέας Υόρκης: Στάσιμα νερά και διπλωματικά προσχήματα - Η Λευκωσία μπροστά στο αδιέξοδο

Πενταμερής Νέας Υόρκης: Στάσιμα νερά και διπλωματικά προσχήματα - Η Λευκωσία μπροστά στο αδιέξοδο

Στις 16 και 17 Ιουλίου, οι εμπλεκόμενες πλευρές στο κυπριακό, μεταβαίνουν στη Νέα Υόρκη για τη δεύτερη άτυπη πενταμερή διάσκεψη υπο την αιγίδα των ΗΕ. Το σκηνικό ωστόσο απέχει πολύ από το να είναι ελπιδοφόρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE