ΕΠ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Απολύτως εκτεθειμένος» ο Αναστασιάδης – Νέο έγγραφο για το κούρεμα

ΕΠ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Απολύτως εκτεθειμένος» ο Αναστασιάδης – Νέο έγγραφο για το κούρεμα

Με ανακοίνωσή του, πέντε ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, το επιτελείο Παπαδόπουλου υπογραμμίζει ότι «ο κ. Αναστασιάδης παραμένει απολύτως εκτεθειμένος».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «ένα ακόμα έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαιώνει ότι ο κ. Αναστασιάδης όχι μόνο πρότεινε το κούρεμα και των καταθέσεων κάτω από τις 100 χιλιάδες, αλλά και αρνήθηκε εναλλακτική πρόταση της Ε.Ε. που προστάτευε αυτές τις καταθέσεις».

Το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου χαρακτηρίζει «προφανές» ότι τον Μάρτιο του 2013 «ο κ. Αναστασιάδης ξεγέλασε τη Βουλή των Αντιπροσώπων και κατ’ επέκταση ξεγέλασε τον κυπριακό λαό».

Μάλιστα, το επιτελείο Παπαδόπουλου εκφράζει την άποψη ότι οι Κύπριοι καταθέτες αναρωτιούνται «ποιους και τι εξυπηρετούσε η απόφαση Αναστασιάδη για κούρεμα των καταθέσεων κάτω από τις 100 χιλιάδες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE