ΛΑΡΝΑΚΑ:Τροχαίο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς – Αστυνομία στη σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ:Τροχαίο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς – Αστυνομία στη σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:40 την Τρίτη 23/1, στην επαρχεία Λάρνακας, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, με κατεύθυνση από Καλό Χωριό προς Αγία Νάπα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, αφού υπάρχει στη μέση του δρόμου ακινητοποιημένο σαλούν αυτοκίνητο, που εμπλέκεται στο τροχαίο.

Μέχρι στιγμής, (14:00) δεν έχει γίνει γνωστό αν εμπλέκεται και δεύτερο όχημα στο τροχαίο, ούτε η κατάσταση της υγείας των ή του επιβαίνοντα στο αυτοκίνητο.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον εν λόγο δρόμο να είναι προσεχτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία με κατεύθυνση από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς Αγία Νάπα, έχουν κλείσει όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας κάτω από τον Κυκλικό Κόμβο και έχουν γίνει τροχαίες διευθετήσεις για εκτροπή της τροχαίας κίνησης.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα του Facebook «CY Police Checkpoints»:

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE