Το «γαλαζοκίτρινο» ευχαριστώ… στον Αρουαμπαρένα! (photo)

Το «γαλαζοκίτρινο» ευχαριστώ… στον Αρουαμπαρένα! (photo)

O πρων Ισπανός φορ της ΑΕΛ, Μιγκέλ Αρουαμπαρένα το περασμένο Σαββάτο (20/1) φόρεσε για τελευταία φορά την “γαλαζοκίτρινη” φανέλα και ακολούθως αναχώρησε για την πατρίδα του.

Ο Αρουαμπαρένα χθες Δευτέρα (22/1) ανακοινώθηκε στη νέα του ομάδα στην Ισπανία, την  CF Fuenlabrada όπου θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Mια μέρα αργότερα η διοίκηση της ΑΕΛ με ανάρτηση της στον επίσημο της λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί τον Ισπανό επιθετικό για την προσφορά του στον σύλλογο.

Δείτε την ανάρτηση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ευχαριστεί τον Κύριο Μικέλ Αρουαμπαρένα 
για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Καλή συνέχεια στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE