Γαλλίδα πορνοστάρ: 'Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας-Σταματήστε να φορτώνετε τις ευθύνες σας σε εμάς'

Γαλλίδα πορνοστάρ: 'Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας-Σταματήστε να φορτώνετε τις ευθύνες σας σε εμάς'

Μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα παιδιά τους προτρέπει τους γονείς να δώσουν Γαλλίδα πορνοστάρ, καθώς η ίδια βαρέθηκε να το κάνει!

Η Νικίτα Μπελούτσι, σε ανάρτησή στο Twitter, εξήγησε ότι έχει βαρεθεί να δέχεται πρόστυχα μηνύματα από αγόρια ακόμη και 12 ετών, τονίζοντας ότι είναι δουλειά των γονιών τους να τους μάθουν αυτά τα πράγματα και να τους εμποδίζουν να μπαίνουν σε ιστοσελίδες ακατάλληλες για ανηλίκους.

«Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας. Σταματήστε να φορτώνετε τις ευθύνες σας σε εμάς», έγραψε. Συνέχισε τονίζοντας ότι η πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δεν ελέγχεται με την απαραίτητη αυστηρότητα. Και υπογράμμισε ότι δεν είναι σωστό να στέλνουν ανήλικα αγόρια μηνύματα σε πορνοστάρ, ζητώντας τους γυμνές φωτογραφίες ή ζητώντας να κάνουν σεξ.

Η Μπελούτσι στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε και μερικά από τα μηνύματα που της έχουν στείλει.

Ανάμεσά τους, ένα 13χρονο αγόρι που δηλώνει θαυμαστής της και της ζητά γυμνές φωτογραφίες. Εκείνη του συνέστησε να διαβάσει τα μαθήματά του και να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της, αλλιώς θα ενημερώσει τους γονείς του!

Από Zougla.gr/Independent

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.