Πόσους παίρνει ο Σωφρόνης στο ΓΣΠ

Πόσους παίρνει ο Σωφρόνης στο ΓΣΠ

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (23/1) την προετοιμασία του ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την τελευταία προπόνηση κι ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή που θα μπει στο λεωφορείο για το στάδιο της πρωτεύουσας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε να πάρει 23 ποδοσφαιριστές μαζί του και άρχισε να ετοιμάζει τα πλάνα του για το εν λόγω παιχνίδι, κι άπαντες είναι στην διάθεση του Κύπριου κόουτς αφού δεν έχει παίκτη που να μην έχει δικαίωμα στο να αγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφή.

Να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι είχε βγει φύλλο αγώνος για το εξ αναβολής ματς, ο τεχνικός του Απόλλωνα μπορεί να προβεί σε αλλαγές πάνω σε αυτό καθώς ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.