Πάει για «μπαμ» με Γιάννου, προχωρημένες οι επαφές

Πάει για «μπαμ» με Γιάννου, προχωρημένες οι επαφές

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου…

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος και Παναγιώτης Τούμπας

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές μαζί με τον Ελλαδίτη επιθετικό ωστόσο δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε οριστική συμφωνία μαζί του ακόμη.

Οι επόμενες μια – δύο μέρες θα είναι αρκετά καθοριστικές και πιθανόν να προκύψει θετική κατάληξη στις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο 27χρόνος (25 Ιανουαρίου 1990) φόρεσε τις φανέλες αρκετών Ελληνικών ομάδων όπως του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Καβάλας, του ΠΑΟΚ, του Πλατανιά, του Πανιωνίου και τελευταίος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης.

Ακολούθως έκανε το «μπαμ» παίρνοντας μεταγραφή στην Κίνα και την πάμπλουτη Guangzhou R&F. Μάλιστα οι Κινέζοι πλήρωσαν στον Αστέρα τότε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση υλοποίησης της μεταγραφής αναμένεται να είναι τεράστια ενίσχυση για την ομάδα της Λάρνακας. Ο Γιάννου αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ως δεύτερος επιθετικός και στα «φτερά» αν χρειαστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE