Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον άσσο!

Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον άσσο!

Στον εξ αναβολής αγώνα στις 25 Οκτωβρίου ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα χρησιμοποίησε τον Γκουδίνο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο πάγκο είχε τον Παρασκευά.

Αυτό δεν αναμένεται να ισχύσει όμως στο αυριανό παιχνίδι, ο Ισπανός πορτιέρο εγγράφηκε στις 24 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα, τότε να σημειώσουμε ότι ο Πέρεθ κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE