ΚΟΣΜΟΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν είχε ο Ερντογάν, ο οποίος την Τετάρτη 24/1 θα μιλήσει με τον Τραμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν είχε ο Ερντογάν, ο οποίος την Τετάρτη 24/1 θα μιλήσει με τον Τραμπ

Με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά σήμερα για την επιχείρηση στο Αφρίν ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, Ερντογάν και Πούτιν συζήτησαν γενικότερα την κατάσταση στη Συρία, με τον Τούρκο Πρόεδρο να εξηγεί ότι στόχος της επιχείρησης στο Αφρίν των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι το PYD/YPG, οργάνωση των Κούρδων της Συρίας, και το ισλαμικό κράτος.
 
Στο μεταξύ, το πρακτορείο μεταδίδει επίσης ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που βρίσκεται στο Παρίσι για συνάντηση των ΥΠΕΞ που αφορά τη συνεργασία ενάντια στη χρήση χημικών όπλων, είχε συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον και αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι αύριο ο Τούρκος Πρόεδρος θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Την συνομιλία, είπε, ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top