ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 72χρονο -Φωτογράφιζε γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 72χρονο -Φωτογράφιζε γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστήματος

Στο κινητό τηλέφωνο του 72χρονου εντοπίστηκαν αποθηκευμένα γύρω στα 400 αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες), από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πολυκαταστήματος.

Η Αστυνομία προχώρησε την Τρίτη 23/1 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 72χρονου από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με το πιο πάνω αδίκημα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 72χρονος, ο οποίος εργάζεται σε πολυκατάστημα, φέρεται να βιντεογραφούσε και να φωτογράφιζε γυναίκες, κατά την παραμονή τους στον προθάλαμο των δοκιμαστηρίων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε, ότι ο 72χρονος, μέσω των καμερών ασφαλείας, μια εκ των οποίων κάλυπτε την είσοδο του διαδρόμου των δοκιμαστηρίων, κατέγραφε και αποθήκευε εικόνες γυναικών στο κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από έλεγχο, στο κινητό τηλέφωνο του 72χρονου εντοπίστηκαν αποθηκευμένα γύρω στα 400 αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες), από το κλειστό κύκλωμα του παρακολούθησης του πολυκαταστήματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE