Ο Πρόεδρος της Βουλής καταδίκασε την τουρκική εισβολή στη Συρία

Ο Πρόεδρος της Βουλής καταδίκασε την τουρκική εισβολή στη Συρία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης καταδίκασε έντονα την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

 
«Καταδικάζω έντονα την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, με πρόσχημα, δήθεν, την αντιμετώπιση των Κούρδων. Μια επιθετική ενέργεια της Τουρκίας στο έδαφος μιας άλλης χώρας που μας θυμίζει την εισβολή στην πατρίδα μας το 1974. Ενός εγκλήματος, τις συνέπειες του οποίου ο λαός μας πληρώνει μέχρι και σήμερα», αναφέρει ο κ. Συλλούρης σε γραπτή του δήλωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE