Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές μέλη του «συνδέσμου διατήρησης των ιδεών του Ραούφ Ντενκτάς» δήλωσαν σήμερα εθελοντές στο αρμόδιο τμήμα του κατοχικού στρατού για να πολεμήσουν στο Αφρίν μαζί με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις ο πρόεδρος του «συνδέσμου», Λατίφ Ακτσιά εξέφρασε την στήριξή τους στην τουρκική επιχείρηση «Κλάδος ελαίας» την οποία χαρακτήρισε αναγκαία, προσθέτοντας ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά και κρατικά συμφέροντα με λόγια για την ειρήνη μόνο. «Εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει μετά αυτοί θα έρθουν σε σένα. Όσοι διαβάζουν ιστορία το ξέρουν αυτό».
 
Είναι έτοιμοι, πρόσθεσε, να αποπληρώσουν με χαρά «το χρέος προς τους ήρωες» – όπως είπε – «που ήρθαν και έδωσαν το αίμα τους για να γλυτώσουν και προστατέψουν τους Τ/κ το 1974».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE