Θίχτηκε ο εγωισμός τους…

Θίχτηκε ο εγωισμός τους…

Μία εντός έδρας ήττα με 0-4, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός συνόρων, είναι βαριά κι ασήκωτη για μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ και δεν “χωνεύεται” εύκολα.

Είναι δεδομένο πως θίχτηκε ο εγωισμός όλων στον Αρχάγγελο, αφού τέτοια… πανωλεθρία με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έζησαν και πλέον περιμένουν πως και πως το ντέρμπι πρωταθλήματος της ερχόμενης Τετάρτης (31/01) και πάλι απέναντι στον Απόλλωνα, για να πάρουν τη… ρεβάνς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΔΕΝ θα έχουν καμία τύχη απέναντι σε έναν τέτοιο Απόλλωνα, εάν παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με το χθεσινό “ναυάγιο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE