Διακαής πόθος (Νούνο Ασσίς)

Διακαής πόθος (Νούνο Ασσίς)

Ο Σέρβος τεχνικός, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, Themasports.com, σχολίασε και για τον τρόπο με τον οποίο δούλεψε μαζί με τον τότε τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Νίκο Νταμπίζα και το γεγονός ότι αρκετές φορές είχαν διαφορετικό τρόπο φιλοσοφίας και σκεπτικού.

Μάλιστα στην ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ο πρώην κόουτς των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νούνο Άσσις, τον οποίο ο ίδιος ήθελε να έχει στην ομάδα «δια πυρός και σιδήρου», ωστόσο ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής ήταν αντίθετος για να μείνει στην Ομόνοια ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Μιλόγεβιτς εδώ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.