ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεότερα για την κατάσταση του δεύτερου οδηγού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεότερα για την κατάσταση του δεύτερου οδηγού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/1), στο χωριό Σούνι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, γύρω στις 18:00 την Πέμπτη, ο 40χρονος βγήκε από το χειρουργείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η κατάσταση του 40χρονου κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμούς σε όλο του το σώμα.

Θυμίζουμε ότι ο 68χρονος Αριστοκλής Παναγή από την Πάχνα, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΣΟΥΝΙ: Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE