Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η ώρα έναρξης σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, αλλάζει λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από τη Cytavision.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Οθέλλου Αθηαίνου με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 17:00, ενώ ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Μακάρειο Στάδιο, θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 17:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE