Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η ώρα έναρξης σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, αλλάζει λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από τη Cytavision.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Οθέλλου Αθηαίνου με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 17:00, ενώ ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Μακάρειο Στάδιο, θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 17:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE