Αυτοκίνητο του γάμου made in Cyprus - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτοκίνητο του γάμου made in Cyprus - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μερικές φορές οι Κύπριοι έχουμε τις πιο ευφάνταστες ιδέες όταν το θέλουμε. Αυτό έκανε και ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε.

Ίσως πολλοί από τους αναγνώστες να είδαν ξανά τον γαμπρό και την νύμφη να πηγαίνουν στην εκκλησία με διπλοκάμπινο αλλά σίγουρα όσες φορές και αν το δούμε να είναι εξίσου αστείο.

Από ότι βλέπουμε το όνομα του γαμπρού είναι Κωνσταντίνος (το όνομα της νύμφης δεν φαίνεται στην φωτογραφία) και του ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο.

Παρά το γεγονός ότι είναι αστείο το όλο περιστατικό, αξίζει να καυτηριαστεί το γεγονός ότι ανέβασαν το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο.

Δείτε την φωτογραφία όπως την δημοσίευσε η σελίδα του Facebook I Love Cyprus PE:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE