ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται ο καθηγητής που κτύπησε τέσσερις μαθητές του

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται ο καθηγητής που κτύπησε τέσσερις μαθητές του

Mε ιδιαίτερη προσοχή διερευνά η Αστυνομία την υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος τεσσάρων μαθητών Γυμνασίου στην Πάφο από καθηγητή τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του καθηγητή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αναζητήθηκε στην οικία του δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.
Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τέσσερις μαθητές της Β’ τάξης Γυμνασίου της Πάφου χθες το απόγευμα, οι οποίοι ανέφεραν πως κτυπήθηκαν εν ώρα μαθήματος από καθηγητή του Σχολείου την ώρα της Γυμναστικής.

Ακολούθως, μετέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου, σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό, οι δύο δεν είχαν οτιδήποτε, ο ένας έφερε μικροεκδορές και μώλωπες και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ ο τέταρτος, που παραπονέθηκε για ζαλάδα, κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί το Επαρχιακό Γραφείο Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου

Όπως γίνεται και σε ανάλογες περιπτώσεις αναμένεται να διοριστεί ερευνών λειτουργός όπου θα επισκεφτεί σήμερα το Γυμνάσιο για λήψη καταθέσεων και αναλόγως των εξελίξεων θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της δρομολόγησης πειθαρχικής έρευνας .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE