ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ – ΓΕΡΙ: Δεν θα μείνει άταφο – Συγκινεί η εταιρεία ανακύκλωσης

ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ – ΓΕΡΙ: Δεν θα μείνει άταφο – Συγκινεί η εταιρεία ανακύκλωσης

Η εταιρεία ανακύκλωσης όπου βρέθηκε το νεογνό στον ιμάντα του εργοστασίου στο Γέρι, φαίνεται ότι τελικά θα αναλάβει τα έξοδα ταφής, για να μην μείνει άταφο το βρέφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, τόσο η εταιρεία που χειρίζεται το εργοστάσιο όσο και ο οργανισμός Reaction, έδειξαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπεύθυνοι του εργοστασίου ανακύκλωσης, επικοινώνησαν με το ΤΑΕ Λευκωσίας και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αναλάβουν τα έξοδα ταφής.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο αυτό, επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή για να δοθεί έγκριση για ταφή, ενώ θα ζητηθεί και άδεια ταφής από το δικαστήριο, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος, λόγω του ότι είναι αβάπτιστο, θα ταφεί με τρισάγιο και όχι με κανονική τελετή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.