Δάκρυσε η Βασιλική ακούγοντας την φιλοξενούμενή της - VIDEO

Δάκρυσε η Βασιλική ακούγοντας την φιλοξενούμενή της - VIDEO

Η Βασιλική Χατζηαδάμου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντας την φιλοξενούμενή της. 

Στην εκπομπή "Όσο Υπάρχουν Τραγούδια" που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, η Βασιλική Χατζηαδάμου θα δακρύσει ακούγοντας το κυπριακό παραδοσιακό μας τραγούδι "Γιασεμί".

Η παρουσιάστρια ιδιαίτερα συγκινημένη με τα λόγια του τραγουδιού αλλά και τη φωνή της ερμηνεύτριας, Σοφίας Παπάζογλου, δε μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της και αφήνεται στη μαγεία της στιγμής.

Ένα παραδοσιακό τραγούδι που στο άκουσμα του φέρνει ρίγη συγκίνησης σε όποιον αγαπά τη παράδοση καθώς τα χώματα και ηχοχρώματα της Κύπρου.

Η Βασιλική Χατζηαδάμου είπε στην τραγουδίστρια: "Με κατασυγκίνησες πραγματικά... Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αγαπώ πάρα πολλά τούτο τον τόπο και όταν ακούω το συγκεκριμένο τραγούδι, από τη φωνή σου πραγματικά με κατασυγκινεί.". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE