ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία και Ισπανία στο προσκήνιο

Γερμανία και Ισπανία στο προσκήνιο

Δύο αναμετρήσεις ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ και Μπιλμπάο-Έιμπαρ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ
Δυνατή αναμέτρηση αναμένουμε στην Commerzbank-Arena, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες. Στην αποψινή μάχη περιμένουμε ένα σκορ με πολλά τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι επτά από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε η Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Άιντραχτ είναι φαβορί καθώς ο άσος προσφέρει 2.36, ενώ το διπλό για νίκη της Γκλάντμπαχ είναι 2.97. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.35. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.82, ενώ για το under είναι 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.68.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έιμπαρ
Η Μπιλμπάο αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αλλά μετρά τρεις ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές καθώς στοιχίζει η έλλειψη λύσεων στην άμυνα. Σήμερα πάντως έχει το πάνω χέρι και ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει την αξιόμαχη Έιμπαρ.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Έιμπαρ έχει ελαφρύ προβάδισμα για νίκη καθώς το διπλό παρέχει 1.74, ενώ ο άσος για νίκη της Μπιλμπάο προσφέρει 1.91. Η επιλογή για το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ που θα σημειωθούν, η επιλογή του over δίνει 2.06, ενώ η επιλογή του under δίνει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.94.  

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top