ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπε ο Απόστολος Γιάννου στην επίσημη παρουσίαση του! (video)

Όλα όσα είπε ο Απόστολος Γιάννου στην επίσημη παρουσίαση του! (video)

Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε σήμερα (26/01) στην αίθουσα διασκέψεων του “ΑΕΚ Αρένα”, τον Ελληνοαυστραλό διεθνή επιθετικό, Απόστολο Γιάννου.

Το ThemaSports ήταν παρών στην επίσημη παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των “κιτρινοπράσινων” και στο πιο κάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη!

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο Γιάννου υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ τόνισε μετά από σχετική ερώτηση, ότι έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία της Κίνας για να έρθει έγκαιρα η μπλε κάρτα του, όμως δεν πρόλαβαν τα χρονικά περιθώρια για τον αγώνα με τη Δόξα (31/01), αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο παιχνίδι…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Απόστολος Γιάννου:

“Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ πέρα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, γι΄ αυτό και αποφάσισα να έρθω.

Είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και γι΄ αυτό έχω έρθει, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους.

Ο στόχος μου είναι να κοιτάω πάντα πιο ψηλά και με αυτό το σκεπτικό έχω έρθει σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, για να τη βοηθήσω όσο μπορώ.

Είχα και άλλες προτάσεις, όμως θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να έρθω στην ΑΕΚ, έχοντας μιλήσει και με τους ανθρώπους της ομάδας για το πλάνο που έχουν, να κάνουν πρωταθλητισμό και να διεκδικούν πάντα το καλύτερο.

Η θέση μου είναι στην κορυφή της επίθεσης και λίγο πιο πίσω, όμως γενικά είμαι ποδοσφαιριστής που μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα σε οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητηθεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Είναι θέμα του προπονητή ποιο σύστημα θέλει να παίξει, αν θα είναι με ένα ή δύο επιθετικούς, εμένα πάντως θα μου άρεσε να παίζω στην επίθεση μαζί με τον Τολεμές, για να πετύχουμε όσα πιο πολλά γκολ γίνεται.

Αν δεν είχα στο μυαλό μου την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θα ερχόμουν καν εδώ πέρα. Έχω δει ότι η ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, για να το ευχαριστιέται ο κόσμος αλλά κι εμείς. Η ομάδα έχει το βάθος στο ρόστερ αλλά και την ικανότητα, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Νιώθω πολύ καλά, παρότι μου λείπουν παιχνίδια, αλλά θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αρκετά γρήγορα”.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top