Στον 'κάλαθο' τα προεκλογικά πόστερ των υποψηφίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον 'κάλαθο' τα προεκλογικά πόστερ των υποψηφίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι διαφημιστικές πινακίδες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26/1) θα σταματήσουν να ενοχλούν την αισθητική των Κύπριων πολιτών.

Ξεκίνησε το «ξήλωμα» όλων των διαφημιστικών πινακίδων, αφού σύμφωνα με την νομοθεσία θα πρέπει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (27/01)  να μην υπάρχουν στους δρόμους της Κύπρου.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την αφαίρεση της διαφημιστικής πινακίδας του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου που βρισκόταν στα φώτα του πρώην Ορφανίδη.

Θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να αφαιρέσουν τις διαφημιστικές πινακίδες μέχρι τα μεσάνυχτα. Συνήθως όμως σε κάθε εκλογική μάχη τρέχουν μέχρι τελευταίας στιγμής για την αφαίρεση του ενώ σε προηγούμενες εκλογές είχαμε και πρόστιμο για το γεγονός ότι υπήρχαν διαφημιστικές πινακίδες μετά την περίοδο που επιτρεπόταν. Το πρόστιμο σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών φθάνει μέχρι και 5,000 Ευρώ ή ακόμη και ένα χρόνο φυλάκισης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE