Κύπρια εστεμμένη η Βασίλισσα του Καρναβαλιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Κύπρια εστεμμένη η Βασίλισσα του Καρναβαλιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Προφανώς κάποιοι σκέφτηκαν να ακολουθήσουν τα πρότυπα του καρναβαλιού του Ριο, τοποθετώντας στην θέση της Βασίλισσας του Καρναβαλίου μια σεξοβόμβα.  

Σύμφωνα με το Famagusta.News, η Μαρία Αρμενάκη από την Αγία Νάπα είναι η «Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο».

Την παρουσίαση της φετινής Βασίλισσας του Καρναβαλιού πραγματοποίησαν οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου.

Η νέα βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού Αμμοχώστου, Μις Κύπρος 2017, Μαρία Αρμενάκη, κατάγεται από την Αγία Νάπα. 

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, αναφερόμενος στην επιλογή του θέματος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, σημείωσε ότι η επιλογή της «Αφροδίτης του Κάβο Γκρέκο» προήλθε από τα ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή με ερείπια αρχαίου ναού της Θεάς Αφροδίτης και μονοπάτι που φέρει το όνομά της, συνολικής απόστασης 2χλμ.

Δείτε στιγμιότυπο από την παρουσίαση στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE