ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πορεία ειρήνης και δημοκρατίας'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πορεία ειρήνης και δημοκρατίας'

Πορεία «ειρήνης και δημοκρατίας» στα κατεχόμενα σε συλλαλητήριο που διοργανώνει η τ/κ συνδικαλιστική πλατφόρμα στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, παρά την βροχή χιλιάδες κόσμου πορεύονται σε κεντρικό δρόμο προς την «βουλή» με κύριο σύνθημα «θα στηρίξουμε την δημοκρατία την ειρήνη και την κοινοτική μας ύπαρξη» ενώ υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με τους «αστυνομικούς» να βρίσκονται κατά μήκος της πορείας και να συνοδεύουν το πλήθος.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα ενάντια στον φασισμό και «ενότητα- αγώνας- αλληλεγύη».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE