Ο Μουρίνιο εξηγεί με… πορτοκάλια γιατί η Σίτι δεν πήρε τον Σάντσες!

Ο Μουρίνιο εξηγεί με… πορτοκάλια γιατί η Σίτι δεν πήρε τον Σάντσες!

Η απάντηση του Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Χιλιανό που τελικά φοράει πλέον τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Πριν το παιχνίδι με τη Γέοβιλ ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά για την υπόθεση του Αλέξις Σάντσες.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Πορτογάλο γιατί πιστεύει ότι ο Χιλιανός επέλεξε τη Γιουνάιτεντ και αν πιστεύει πως η Σίτι δεν τον ήθελε πραγματικά εκείνος είπε:

«Δεν μπορούσε η Σίτι να δώσει τα χρήματα για τον Σάντσες; Χμμ, όταν βλέπεις ένα δέντρο με φοβερά πορτοκάλια ψηλά αλλά όμως δεν μπορείς να φτάσεις εκεί πάνω τότε λες “έχω αυτά που είναι πιο χαμηλά γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που είναι ψηλά”. Σίγουρα σου αρέσουν αυτά που είναι ψηλά. Είναι τόσο όμορφα, πορτοκαλί, στρογγυλά και γεμάτα με χυμό αλλά δεν μπορείς να φτάσεις εκεί, οπότε λες “δεν θέλω να πάω εκεί πέρα” ή “προτιμώ κάποια άλλα”», είπε.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE