Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και η φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βρήκε εκτός, εξακολουθεί να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την παρουσίαση της σατιρικής εκπομπής που επιθυμεί διακαώς να βάλει στην παραγωγή το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Από τον περασμένο Οκτώβρη, το TV One προσπαθεί να στήσει ένα καινούργιο σατιρικό show με σκοπό ν’ ανεβάσει τα ποσοστά του στην prime-time, αλλά δεν έχει βρει ακόμα την επιθυμητή φόρμουλα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν η συγκεκριμένη ιδέα επιτέλους υλοποιηθεί, τα ηνία της παρουσίασης θα κρατήσει ο Παναγιώτης Δημόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE