Οι τρεις μέσα και ο τέταρτος στην κερκίδα!

Οι τρεις μέσα και ο τέταρτος στην κερκίδα!

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.  Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει την Πάφο FC εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήμα της Ανόρθωσης, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, Ντούρις, Ιγκιεμπόρ και Κοφί, ήδη έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΚΟΠ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Στρούνα, ο οποίος είναι στην Κύπρο και αναμένεται να ανακοινωθεί για ενάμησι χρόνο στην Ανόρθωση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, μιας και δεν έγινε έγκαιρα η εγγραφή του, κάτι που θα γίνει την επόμενη βδομάδα, άρα θα είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι από την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου.  Ο Στρούνα θα είναι στην κερκίδα στο Παφιακό Στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη βλέποντας ως θεατής την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Πάφο FC.

Διαβάστε επίσης:

Η αλλαγή πλάνων του Λέβι και ο Στρούνα που παίρνει φανέλα βασικού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE