Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμό προκάλεσε μήνυμα που «επιτέθηκε» στα κινητά ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι σίγουρα δεν ανέμεναν να μάθουν για μια «δημοσκόπηση» τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1).

Ακόμα κι αν απαγορεύεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων ή ψευδών δημοσκοπήσεων από την προηγούμενη Κυριακή, εντούτοις οι ανεπιτήδευτοι έστειλαν SMS με παράξενη πρόβλεψη τελικού αποτελέσματος.

Το συμβάν σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που το μήνυμα αναφέρεται στη «μεγαλύτερη δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές», εντούτοις είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για παραπλανητικά στοιχεία που διαδίδουν ανεγκέφαλοι χρήστες του διαδικτύου.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Γενικός Έφορος Εκλογών, ανέφερε ότι το θέμα θα διερευνηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE