Τυχεροί όσοι θα επισκεφθούν το Τρόοδος –Μαγευτικό το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχεροί όσοι θα επισκεφθούν το Τρόοδος –Μαγευτικό το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγικές οι εικόνες από το Τρόοδος, το Σάββατο 27/1.

Το Σαββατοκύριακο, είναι πάντα η καλύτερη ευκαιρία για εξορμήσεις, είτε σε παραλίες τα καλοκαίρια, είτε σε χιονισμένα τοπία τον χειμώνα.

Ο καιρός, έκανε το χατίρι σε όσους ήθελαν να επισκεφθούν αυτό το Σάββατο (27/1) το Τρόοδος, και το έντυσε στα λευκά, ενώ την ίδια ώρα επικρατεί ηλιοφάνεια, κάτι που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν την εκδρομή τους πιο ομαλή.

Θυμίζουμε πως, ανακοινώθηκε ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο είναι ολισθηροί και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των οδηγών.

 

Για περισσότερες εικόνες πατήστε ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.