Τυχεροί όσοι θα επισκεφθούν το Τρόοδος –Μαγευτικό το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχεροί όσοι θα επισκεφθούν το Τρόοδος –Μαγευτικό το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγικές οι εικόνες από το Τρόοδος, το Σάββατο 27/1.

Το Σαββατοκύριακο, είναι πάντα η καλύτερη ευκαιρία για εξορμήσεις, είτε σε παραλίες τα καλοκαίρια, είτε σε χιονισμένα τοπία τον χειμώνα.

Ο καιρός, έκανε το χατίρι σε όσους ήθελαν να επισκεφθούν αυτό το Σάββατο (27/1) το Τρόοδος, και το έντυσε στα λευκά, ενώ την ίδια ώρα επικρατεί ηλιοφάνεια, κάτι που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν την εκδρομή τους πιο ομαλή.

Θυμίζουμε πως, ανακοινώθηκε ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο είναι ολισθηροί και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των οδηγών.

 

Για περισσότερες εικόνες πατήστε ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE