Στέλεχος ομάδας πρόβλεψε πόσες ήττες θα έχει η πρωταθλήτρια ομάδα (pic)

Στέλεχος ομάδας πρόβλεψε πόσες ήττες θα έχει η πρωταθλήτρια ομάδα (pic)

Ο εκ των μετόχων της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργος Τσόκκος, με ανάρτηση του το μεσημέρι του Σαββάτου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, την επόμενη μέρα της λευκής ισοπαλίας στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Δερύνειας.

«Ωραίο παιχνίδι, το απόλαυσε ο κόσμος, δεν βοήθησε το γήπεδο, πολλές μονομαχίες, οι 2 ομάδες έπαιξαν για τις φανέλες τους… Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Δερύνειας… Κοντά στην ομάδα και μην αγχώνεστε, οι άλλοι αγχώνονται περισσότερο από εμάς, ολα εξαρτώνται απο εμάς… Η πρωταθλήτρια ομάδα θα έχει maximum 2 ήττες… Θα βγούμε, δεν ειναι το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.