ΙΡΑΚ: Σκοτώθηκαν «κατά λάθος» οκτώ μέλη των δυνάμεων ασφαλείας

ΙΡΑΚ: Σκοτώθηκαν «κατά λάθος» οκτώ μέλη των δυνάμεων ασφαλείας

Οκτώ άτομα, στην πλειοψηφία τους μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του Ιράκ, σκοτώθηκαν σε επιδρομή που διεξήχθη «κατά λάθος» στα δυτικά της χώρας, από αμερικανικό αεροπλάνο το οποίο επιχειρεί, στο πλαίσιο της διεθνούς συμμαχίας κατά των τζιχαντιστών.

«Οκτώ άτομα, ανάμεσα τους κι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, πέντε αστυνομικοί και μία γυναίκα σκοτώθηκαν σε αμερικανική επίθεση στο κέντρο της περιοχής Αλ Μπαγκντάντι», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

«Φαίνεται ότι η επίθεση έγινε κατά λάθος», πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE