ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο στον Ακάμα- Οδηγός παγιδεύτηκε εντός του οχήματος του – Έπεσε σε χείμαρρο

ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο στον Ακάμα- Οδηγός παγιδεύτηκε εντός του οχήματος του – Έπεσε σε χείμαρρο

Γύρω στις 23:40 το βράδυ του Σαββάτου 27/1, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στην περιοχή του Ακάμα υπήρξε δυστύχημα και ο οδηγός   εγκλωβίστηκε εντός του οχήματός του.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 52χρονο, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον προσανατολισμό του και εισήλθε στον Ακάμα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφόρο μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον οδηγό παγιδευμένο σε μικρό χείμαρρο σε δασώδη περιοχή στο Νέο Χωριό. 

Ο 52χρονος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE