Περίμενε στη σειρά ο Αβέρωφ – «Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περίμενε στη σειρά ο Αβέρωφ – «Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Γυμνάσιο Ακρόπολης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, γύρω στις 11:30 π.μ.

Ο κύριος Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού όπως τον Πρόδρομο Προδρόμου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Περιμένοντας στη σειρά και ευχαριστώντας τις λειτουργούς, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δήλωσε ότι «οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο γιατί η απόφασή τους θα καθορίσει την πορεία της χώρας».

Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητας, δήλωσε, ενώ φεύγοντας χαιρέτισε συναγωνιστές και υποστηρικτές του.

Χρήστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE