Περίμενε στη σειρά ο Αβέρωφ – «Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περίμενε στη σειρά ο Αβέρωφ – «Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Γυμνάσιο Ακρόπολης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, γύρω στις 11:30 π.μ.

Ο κύριος Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού όπως τον Πρόδρομο Προδρόμου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Περιμένοντας στη σειρά και ευχαριστώντας τις λειτουργούς, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δήλωσε ότι «οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο γιατί η απόφασή τους θα καθορίσει την πορεία της χώρας».

Θα χρειαστούν γέφυρες συνεργασίας και ενότητας, δήλωσε, ενώ φεύγοντας χαιρέτισε συναγωνιστές και υποστηρικτές του.

Χρήστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE