ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: «Εμείς ως Εκκλησία θα βοηθήσουμε όποιον κι αν εκλεγεί»

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: «Εμείς ως Εκκλησία θα βοηθήσουμε όποιον κι αν εκλεγεί»

«Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών και του λαού» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημήτρειο Δημοτικό Σχολείο προσθέτοντας πως μέχρι προχθές μιλούσαν οι πολιτικοί.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως σήμερα θα μιλήσει ο λαός σημειώνοντας πως το αποτέλεσμα πρέπει να γίνει λίαν σεβαστό απ’ όλους και ευχήθηκε εκείνος που θα αναλάβει να υπηρετήσει πιστά την πατρίδα.

Γιατί, όπως συνέχισε, το εθνικό μας θέμα είναι δυστυχώς είναι άλυτο πέραν του μισού αιώνος και συνεχίζεται.

Πρόσθεσε μάλιστα «εμείς ως Εκκλησία, όποιος αναλάβει την νέα προεδρία εμείς θα σταθούμε δίπλα του να τον βοηθήσουμε,όποιος και αν είναι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE