Πέθανε ο ιδρυτής της ΙΚΕΑ

Πέθανε ο ιδρυτής της ΙΚΕΑ

Ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, ο ιδρυτής της σουηδικής εταιρείας επίπλων IKEA, απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, ανακοινώθηκε σήμερα από την εταιρία.

«Ο ιδρυτής των IKEA και Ikano και ένας από τους σπουδαιότερους επιχειρηματίες του 20ου αιώνα, ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, απεβίωσε ειρηνικά στις 27 Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Σμάλαντ της Σουηδίας», αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.