Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό εκ πρώτης όψεως τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) της Κυριακής 28/1 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας πριν από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκεται αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, οι επιβαίνοντες της οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να κληθούν στο σημείο ασθενοφόρα ενώ και μέλη της τροχαίας έσπευσαν στην περιοχή όπου και έγινε μερική αποκοπή της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE