Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό εκ πρώτης όψεως τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) της Κυριακής 28/1 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας πριν από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκεται αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, οι επιβαίνοντες της οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να κληθούν στο σημείο ασθενοφόρα ενώ και μέλη της τροχαίας έσπευσαν στην περιοχή όπου και έγινε μερική αποκοπή της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE