Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό τροχαίο πριν από τα Λατσιά: Ασθενοφόρα και Αστυνομία στο σημείο

Σοβαρό εκ πρώτης όψεως τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) της Κυριακής 28/1 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας πριν από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Λατσιών.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκεται αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, οι επιβαίνοντες της οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να κληθούν στο σημείο ασθενοφόρα ενώ και μέλη της τροχαίας έσπευσαν στην περιοχή όπου και έγινε μερική αποκοπή της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE