Μαφιόζικη επίθεση κατά Ελλαδίτη αθλητικογράφου

Μαφιόζικη επίθεση κατά Ελλαδίτη αθλητικογράφου

Μαφιόζοι εκτέλεσαν συμβόλαιο αργά χθες τη νύχτα κατά του Άρη Ασβεστά, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με κακώσεις και κάταγμα στη μύτη.

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονικές επιθέσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάτω από την πλήρη ανοχή του κράτους που αρνείται να βάλει ένα τέλος στις συμμορίες που λυμαίνονται το δημοφιλές σπορ, άλλη μια επίθεση ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες αιματηρές.

Θύμα της επίθεσης έπεσε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους και από τους τελευταίους που με τις αποκαλύψεις τους έχουν συνταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άρης Ασβεστάς λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, περί τις 00:30 δηλαδή μετά το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον ΣπορFM, δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δυο άνδρες με κράνη που χωρίς να πουν κουβέντα, άνοιξαν πυρ γρονθοκοπώντας δεκάδες φορές τον δημοσιογράφο του SDNA.

Τα δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού αφού εκτέλεσαν το συμβόλαιο που είχαν αναλάβει, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφηνοντας τον Άρη Ασβεστά με τραύματα στο πρόσωπο, ένα κατεστραμμένο κινητό και άλλο ένα θλιβερό παράσημο να τον ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2012, τη στιγμή που μεσουρανούσε η «Εγκληματική Οργάνωση» ο Ασβεστάς είχε πέσει και πάλι θύμα επίθεσης από αγνώστους έξω από το σπίτι του.

Αμέσως μετά τη χθεσινή επίθεση ο Ασβεστάς μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο «Γεννηματά» με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εκεί διαπιστώθηκε πέραν των άλλων ότι έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη. Τα χτυπήματα εξάλλου που δέχθηκε ήταν άκρως επαγγελματικά και ικανά να προκαλέσουν πολύ σοβαρές βλάβες.

Ο Ασβεστάς κατέθεσε ήδη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται να κινητοποιηθούν και οι υπόλοιπες αρχές του κράτους.

Το SDNA στέκεται στο πλευρό του Άρη Ασβεστά και ευελπιστεί για μια φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είτε αυτή αφορά τους φυσικούς αυτουργούς, είτε τους ηθικούς, που ονομαστικά έδιναν βορά στο στόμα των μαφιόζων τον καταξιωμένο σε θέματα παρασκηνίου δημοσιογράφο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE