ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

Στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας ψήφισε μέχρι τις τρεις το μεσημέρι ποσοστό 49,92% των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία που διεξάγεται για τον πρώτο γύρο των εκλογών για ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εφορος Εκλογής εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά και μέχρι τις 15.00 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 49,92% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, δηλαδή 46,327 χιλιάδες άτομα.

Την ίδια ώρα στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών του 2013 είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το 63,07% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE