ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τραγωδία με 16χρονο οδηγό – Τραυματίας ο 13χρονος συνοδηγός

ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τραγωδία με 16χρονο οδηγό – Τραυματίας ο 13χρονος συνοδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 16χρονο οδηγό και σοβαρά τραυματία τον 13χρονο συνοδηγό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 28/1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο της Αχέλειας Πάφου, όπου όχημα που οδηγείτο από 16χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε.

Στο όχημα υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 13 ετών.

Ο ανήλικος δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, ενώ και ο 13χρονος συνοδηγός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο εξετάζει η Αστυνομία Κουκλιών και η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.