Χαμηλωμένα κεφάλια στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου - 'Δέχομαι την ετυμηγορία...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Χαμηλωμένα κεφάλια στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου - 'Δέχομαι την ετυμηγορία...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Χαμηλωμένα κεφάλια και προβληματισμός στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου στην οδό Διαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αυτό το σκηνικό επικρατούσε λίγο μετά τις 20:00 (28/01), όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι.

Στις συνομιλίες μελών του επιτελείου διέκρινες τον προβληματισμό για το αποτέλεσμα του α΄ γύρου.

Όπως, πάντως, έδειξε στην ομιλία του λίγο πριν από τις 21:00 (28/01), ο Νικόλας Παπαδόπουλος, δέχθηκε με αξιοπρέπεια την αποτυχία.

Μεταξύ άλλων είπε ότι σέβεται «την Δημοκρατική ετυμηγορία του λαού μας», ενώ αναφέρθηκε σε τρίτο πόλο στέλνοντας μηνύματα για την υποστήριξη που ψάχνουν οι εναπομείναντες υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.